Бъдете актуални, носете червено

  • СПОДЕЛИ:
  • Август 24, 2018

До всички жени нямащи нито една червена рокля в гардероба си !!!!!

Жени, бягайте до магазина защото червеното е новото черно , това са думите на невероятната Стела Белчева.

Ако преди всяка жена искаше да има поне една черна рокля в гардероба си , сега тя вече е червената. Да , точно така. Стига с това черно ! Мрачно е, потискащо, еднообразно, сливащо се с всичко. Жените заслужаваме внимание и погледи. Именно!! Една жената в червена рокля привлича, очарова, възбужда, дори и леко плаши-в добрия смисъл разбира се. Ако имате такава рокля или след прочита на тази статия се каните да си купите, помните едно правило: в червено може да изглеждате безупречно или ….. нелепо. Ако не сте сигурни, че към тази рокля имате подходящи обувки и чанта, по-добре не я обличайте докато не се сдобиете с такива - “червеното изисква перфекционизъм“, казват американците. Този цвят е символ на могъщество, воля, динамика, страст и чувственост. Означава още максимум емоции и минимум разум.:-) Асоциира се с опасност и заедно с това вдъхновява, генерира енергия за завършване на вече започнатото.

С какви цветове се съчетава?

Според дизайнерите червеното прекрасно стои до много цветове от спектъра – бяло, черно, синьо, сиво, жълто, оранжево, и дори с някои оттенъци на зеленото. Не се препоръчва обаче триадата в един тоалет – червено – жълто – синьо, дори и ако обувките и чантата са от един от тези цветове. Общият вид ще е прекалено ярък и наситен.

Червените рокли объркват мъжките мисли и ги разсейват. Ново проучване показва защо тази дреха печели толкова голяма популярност сред мъжете. Представителите на силния пол възприемат жените, носещи червено облекло, като по-заинтересовани от секса – което вероятно е знак, че хората автоматично свързват този цвят с плодовитостта.

Жени……..бързо към най-близкия бутик !!!!